Visszajelzések

Olvasd el mások véleményét!

Szia Magdus! Minden rendben, kicsit érzékeny még a piercing, de szépen gyógyul. Én úgy vettem észre, hogy nem szorongok, hogy korábban ha mentem orvoshoz mindig szorongtam, most már ez hál istennek nincs.Úgy veszem észre, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, pedig elég hirtelen haragú a természetem. Viszont a shenmen óta nehezebben kapom fel a vizet és az alvásom is sokkal pihentetőbb, nyugodtabb. Köszönöm szépen! A migrén piercinggel kapcsolatban is csak jót tudok mondani, nagyon ritkán fáj a fejem. Január óta kétszer vettem csak be gyógyszert.
L. Nikolett
shenmen és migrén piercingek
Kedves Magdus! Mióta be volt gyulladva a fogyi piercing állandóan éhes voltam, de most már elmúlt. Egyébként jobban alszom, már csak 1-2 alkalommal kelek fel, viszont nem tért vissza az a rosszullétem. amit az éhség okozott. Teljesen jól bírom már ha éhes vagyok és mondjuk nem tudok enni. És majd elfelejtettem, sokkal kevesebbet van rossz kedvem is. Többet mosolygok, sokkal pozitívabb vagyok. Számomra ez nagyon fontos. Köszönöm! Abszolút nem bántam meg egy percig sem, hogy belevágtam. Majd lehet azért a biztonság kedvéért a későbbiekben bevállalok még egy shenment. És nagyon örülök, hogy megismertelek és hogy ezt a lépést megtettem! Sok pozitív energiát adtál nekem! Ezt is köszönöm!
Sz. Alíz
shenmen és fogyi piercingek
Szia Magdus! Ahogy ígértem jelentkezem beszámolóval. Hétfőn lesz két hete, hogy bent vannak a piercingek, de már érzem a hatásukat! Szépen gyógyulnak, már alig érzékenyek. A shenmennek már két nap múlva éreztem a hatását, mert görcs nélkül, szinte meglepetészszerűen jött meg a menzeszem, ami azelőtt nagyon fájdalmas volt. A napokban pedig beszélgettünk a lányaimmal és ők is azt mondták, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, nem robbanok olyan hamar, ritkán emelem a hangom. Annyira jó, hogy ők is érzik, hogy használ! Az étvágycsökkentőnek érzem a pozitív hatását, mert nincs farkaséhségem, nem akarom állandóan kifosztani a hűtőt és ha éhes vagyok sokkal elviselhetőbb az érzés, könnyebb így a diéta! Nagyon hálás vagyok neked a profi előosztályú munkádért!
Z-K Vanda
shenmen és étvágycsökkentő piercing
Szia a migrén piercing óta sokkal ritkább a fejfájás és nem kell gyógyszert bevennem rá, aminek nagyon örülök. A shenmen is teszi a dolgát, úgy érzem sokkal nyugisabb vagyok, mintha egy másik hullámhosszon működnék… nagyon durva! A gyógyulást illetően még nem az igazi, nem gyulladt be, de még érzékeny!
M-D Nóra
shennem és migrén piercing
Szia Magdika! Szeretném még egyszer megköszönni a karácsonyi sorsolás által kapott shenmen piercinget és az étvágycsökkentőt. Szuperül hat mindkettő, már az első nap lehetett a hatását érezni, a kedvem is jobb és a mellkasomon nincs a nagy kő nyomás. Az étvágycsökkentő is szuperül hat, kevesebb a nassolás, javult az emésztésem és nekem ez nagyon jó! Még egyszer köszönöm szépen, csak ajánlani tudlak mindenkinek!
Sz. Jánosné
shenmen és étvágycsökkentő piercingek
Szia. Jelentem a piercingekkel minden rendben! Szépen kezelem, ahogy mondtad, így nem gyulladt be. Elején féltem, hogy kiesik véletlen, de olyan jól tart, hogy már nem aggódok miatta. A shenmen piercing hatását már pár napon belül éreztem, nem húztam fel magam hamar. A fogyi piercing is bevált nálam, kevesebbet kívánom az édeset. Csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb csináltattam! Mindenkinek csak ajánlani tudom/tudlak! Aki hezitál, ne tegye! Hálásan köszönöm!
Pné V. Csilla
shenmen és étvágycsökkentő piercing
Szia, minden rendben, nem fájt egyszer sem a szúrás helye, nem gyulladt be. Ma volt egy fejfájásom, de könnyen tudtam kezelni. Sokkal enyhébb roham volt, aminek kifejezetten örülök rég volt ebben részem, azelőtt sokkal erősebb rohamaim voltak.
K. Gabriella
migrén piercing
Szia, Magdi! Amióta voltam nálad shenmen piercinget szúratni, teljesen más minden, mintha kicseréltek volna engem. Egyre kevésbé vagyok frusztrált, ideges és azóta a pánikrohamjaim is elmúltak. Köszönöm a munkádat! Így tovább!
B. Klaudia
shennem piercing
Köszönöm az étvágycsökkentő piercinget! 1 hónapja lett szúrva, kevesebbet eszem, a combjaim nem érnek már úgy össze + van egy szupi piercingem, Nagyon szépen köszönöm!
Gné Gergely Szilvia
étvágycsökkentő piercing
Szia Magdika! Ne haragudj, hogy csak most írok! Április 1-én voltunk Nálad a fiammal, akinek évek óta szinte minden nap fájt a feje! Igen, már csak múlt idő! Megérkezésünkkor is nagyon fájt a feje, így ő kapta elsőnek a piercinget. Szúrás után kb. 10 perccel már érezhetően csökkent a fejfájása és utána lassan el is múlt. Azóta egyszer fájt a feje, amire gyógyszert kellett bevennie, de erre az időjárásra, ami most van, nem is csodálom. Azóta fejfájása nem ismétlődött, szépen kezeli a piercinget, nincs vele semmi gond! Most jön az én piercingem; Megerősítő piercingre érkeztem, mivel nekem volt már két más által készített piercingem, egy migrén és egy shenmen piercing. A fejfájásomra nagyon jó hatással volt a piercing, de a shenmennek semmi hatását nem éreztem, amit főleg alvászavarra kaptam… mint utólag nálad kiderült, nem jó helyen volt a shenmen piercing. De amióta te megszúrtál és a másik fülemben helyén van a shenmen piercing, azóta tudok aludni, érzem, hogy álmos vagyok, ásítozok, amit már nem tudom mikor tettem!! Hálásán köszönöm, köszönjük neked a tudásodat, azt hogy segítségeddel egy minőségibb életet tudunk élni! Köszönjük szépen!
Vné Tünde
Shenmen és migrén piercingek
,,… gondoltam megosztom Veled eddigi tapasztalataim, mert nem hiszem el! Szóval, ahogy tegnap beraktad a mellkasomban az a feszülő érzés elmúlt. Azóta sem jött vissza, sőt! Indokolatlanul jó kedvem van, még hajnalban is mosolyogtam a férjemre, aki indult munkába én meg pont jöttem ki a gyerektől, aki éjjel 3 óta fent volt… Azóta rengetegszer felidegesíthettem volna magam, de meglepő módon csak mosolyogtam! És közben nem vagyok éhes, pedig 5:30 óta pörgök, hihetetlen energiám van, az ebédnek a fele ment le, pedig tejfölös lángos van, amit imádok. Most meg elaltattam 12 ovist és csendes pihenőben is azt érzem, hogy nem vagyok fáradt. Olyan mélyen aludtam, míg a gyerek fel nem keltett éjszaka, hogy még a kiságy mellett alvás sem zavart… Vidáman keltem, én, akihez hozzá sem lehet szólni az első kávéig. Nagyon köszönöm!
P. Zsuzsa
shenmen piercing
A piercingjeim teljesen problémamentesek, nem gyulladt be egyik sem. Amit már újonnan tapasztalok, hogy a reggeli éhgyomri vércukrom 7,3, ami nagyon régen nem volt, korábban reggel is 10-11 volt. Közérzetem nagyon jó, nem szorongok, jó a kedvem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Olyan, mintha blokkokat oldott volna fel bennem. Nagyon jó, hogy berakattam, kár volt félnem a fájdalomtól, semmiség volt!
Mné Zsike
inzulinos cukorbeteg, étvágycsökkentő és shenmen piercing
Szia Magdika! 2 hete készítettél nekem shenmen és étvágycsökkentő piercinget, szeretném megosztani, hogy eddig mit tapasztaltam. Rendkívül rosszul aludtam már egy jó ideje, amióta bent van a piercing, azóta minden egyes éjszaka jól alszom, napközben sokkal energikusabb vagyok, sokkal könnyebben veszem a napi stressz okozta szorongást, feszültséget. Ami az étvágycsökkentő piercinget illeti, sokkal kevesebbet eszem azóta, amióta megvan. Köszönöm szépen!
Sz. Mária
shenmen és étvágycsökkentő piercing
Szia Magdika! Szeretném a tapasztalatomat megosztani veled és mindazokkal, akik ezt a sort olvassák. 2 hónapja szórtál nekem fogyi piercinget a fülembe és beváltotta a hozzá fűzött reményt. Azóta is ugyanúgy étkezem, mint eddig és fogytam 4 kg-ot. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani neked és mindenki figyelmébe ajánlani!
O. Timi
étvágycsökkentő piercing
Szia ezer hála a piercingekért, csodákra képes, nekem bevált hála kezeidnek! Volt egy kiírás, valahogy ugyanazt fogalmazta meg a hölgy, amit és is érzek, hogy nem bírom magam felhúzni, mert rögtön jön egy másik érzés, ami az idegeskedést elnyomja. Pedig sajnos olyan helyzetbe kerültünk, hogy most napi szinten vagyok ideges.
K. Marianna
Shenmen piercing
Kedves Magdus, kb. 1,5 hete voltam nálad a második shenmen pc-met csináltatni! Már az első is nagyon sokat segített a szédülésemen, az alvásproblémáimon és a szorongásomon, de a másodikkal lett teljes a hatás! Most már egyből el tudok aludni, elmúlt a szédülés, és jobban érzem magam a mindennapokban! Köszönöm a lehetőséget, csak ajánlani tudlak!
Szabó Vali
shenmen piercing
Örök hála. Egyensúlyzavar, imbolygás, beszédülés, émelygés, hányinger másfél hónapon keresztül! 10 napja kaptam a shenmen piercinget! Tegnap úgy keltem fel, hogy semmi bajom!!! Szóval mindenki siessen, mert ez egy csoda! Természetesen én is folyamatosan küldöm a sorstársakat hozzád!
Hajdu Zsuzsanna
shenmen piercing
Szia Magdus! Szeretném megosztani veled a szédülés piercing tapasztalataimat! Sajnos fiatal korom óta szédülök, amit persze kivizsgáltattam, de igazán semmit nem találtak és legfőképp nem tudnak vele mit kezdeni. A mostani változékony időjárásban már két hete erős szédüléssel, hányingerrel küzdöttem… amióta bent van a piercing csökkent a rosszulléteim intenzitása, teljesen nem szűnt meg, de sokkal elviselhetőbb lett, mely nagy mértékben növeli az életminőségemet. Így mindent összevetve nagyon megérte nekem ez a két pc., sajálom, hogy nem hamarabb találtam rá erre a lehetőségre! Nagyon köszönöm még egyszer!
Gy. Antalné
szédülés piercing
Szia, bocsi, de most értem oda, hogy visszajelezzek a változókori, a shenmen és a migrén piercinggel kapcsolatban. Nálam hatalmas dolog, hogy a piercingeknek hála, nem szívok annyi cigit, mint korábban, sőt a füst annyira zavar, hogy csak e-cigit, de abból is alig-alig. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, jobban alszom és kipihentebbnek is érzem magam. A korábban gyakran rám törő hőhullámok enyhültek, nem olyan intenzívek vagy hogy is mondjam. És ami még nagy öröm nekem, hogy vérnyomásom nem ingadozik folyton, a fejfájásaim elmaradoznak, de ha bele is áll, fél óra múlva gyógyszer nélkül múlik. Szóval eddig minden nagyon jól alakul! Köszönöm a piercingeket és a gyors időpontot!
K. Heni
migrén, változókori és shenmen piercingek
Szia! Szépen begyógyult már a piercingem, bár még kicsit érzékeny a helye. Minden rendben, semmi rosszat nem tapasztaltam, ebben a hónapban négyszer fájt a fejem, viszont ebből kétszer nem kellett gyógyszert bevennem, ami nekem nagyon-nagy változás, mert eddig nem volt olyan alkalom, amikor nem kellett. Illetve azt vettem észre, hogy nem olyan intenzív a fejfájásom, ahogy korábban, de a későbbiekben még fogok neked írni, hogy mennyire vált be hosszú távon. Én annyira bízom benne. Amikor beszúrtad is olyan fura érzés fogott el, azt éreztem, hogy bizsereg az egész homlokom. Még biztosan keresni foglak később a shenmen piercing miatt. Köszönöm szépen!
L. Nikolett
migrén piercing
Szia, bocsi, hogy csak most írok! Mielőtt megkerestelek 2 hónapig már nagyon fájt a fejem, napi szinten szedtem a gyógyszert. Mikor betetted a migrén fülbevalót két nap után, mint amit elvágtak, ma három hete kaptam és egyszer se kellett bevennem gyógyszert! A stressz fülbevalóról is csak pozitívan tudok nyilatkozni. Érzem, hogy nincs akkora feszültség, alszok végre. Nagyon-nagyon köszönök mindent megérte Budapestről lemenni hozzád Debrecenbe!
Fné H. Mónika
migrén és shenmen piercing
Sziasztok! Megosztanám az én tapasztalatomat veletek. Nekem két hete szúrt Magdus shenmen piercinget. Szinte észre sem vettem és mér készen is volt. Mindent betartok, amit Magdus a tájékoztatáskor elmondott, így nagyon szépen gyógyul a fülem. Rajtam a családtagjaim vették észre, milyen nyugodt vagyok és higgadtan kezelem a nem várt dolgokat, míg korábban hamar felidegesítettem magam. Összességében pozitív tapasztalatom van.
T. Vivi
shenmen piercing
Szia Magdus! Bő 3 hete, hogy megcsináltad a shenmen piercinget depresszióra. Azóta volt gyógyszercsökkentés az orvossal egyeztetve és egész jól megy a fogyókúra is. -8 kg ment le. Gondolkodom, hogy a másik fülembe is kellen tenni, hogy a hatás fokozódjon. Mióta bent van a shenmen, jobban nyitok az emberek felé, jobb kedvem van, tudok viccelődni, tök jó érzés, csak ajánlani tudlak mindenkinek! Örök hálám neked!
S. Anikó
shenmen piercing
Szia Magdika! Nagyon bevált a shenmen piercing. Kevésbé vagyok feszült, nem szorongok, hamar be is gyógyult. Kár volt félni a szúrástól. Külön öröm, hogy sorolás útján nyertem meg! Nagyon köszönöm!
Sz. Diána
shenmen piercing
Szia, ismét szeretném jelezni, hogy tökéletes minden és a menstruációt meg sem éreztem, mint máskor. Semmi tünet. Volt egy-két feszült helyzet, szépen le tudtam reagálni, még magamon is meglepődtem, hogy hűha!! Ez én vagyok!? Imádom!
Fné Anita
shenmen piercing
Szia, egy arany kezed van az biztos, hálás vagyok neked érte, délután aludtam, amit persze alap esetben nem szoktam (még a nyálam is folyt). Nem vagyok feszült, sem ingerlékeny, nagyon szuper. Érzem, hogy nekem tuti szuper jó! Köszönöm szépen még egyszer!
Fné Anita
shenmen piercing
Szia, a fogyi piercingtől kevésbe vagyok éhes úgy érzem, kevesebbet jut eszembe a nassolás. Meg valahogy többet is iszom, azzal is elvagyok, szóval tök jó.. a vízzel el szoktam telni.
Cs. Bettina
étvágycsökkentő piercing
Szia Magdus! Köszönöm a shenmen piercinget! Igaz nem határozottan migrénre van, de nagyon jó arra is! Azóta egyszer fájt a fejem, és úgy általában a közérzetem is sokkal jobb! Bárki kérdezi milyen csak ajánlani szoktalak! Köszönöm!
N. Anikó
shenmen piercing
,Szia, jól vagyok mióta bekerült a piercing. Eddig azért nem írtam, hogy lássam fog-e fájni később a fejem. Mióta bent van egyáltalán nem fájt, nem is hiszem el. Ezelőtt hetente egyszer biztosan fájt, azóta semmi! Nagyon szépen köszönöm még egyszer!
Sz. S. Ildikó
migrén piercing
Szia Magdus! Imádom a piercingeket, amit múlt héten szúrtál, azóta rengeteget iszok, kevesebbet eszek jóval. de akkor is úgy érzem szét csattanok. Majd még írok 2-3 hét múlva a hatásáról!
S. Rita
étvágycsökkenető piercing
Szia Magdus. Én írok a barátom nevében. Mióta van neki ez a migrén pc, azóta sokkal kevesebbszer fáj a feje és jóval gyengébben. A pc előtt minden másnap fájt neki, de most már nagyon ritkán fordul elő és akkor is csak enyhe. Az elején be volt gyulladva, nagyon oda kellett rá figyelni kb. 3 napig. Nagyon hatásosnak találjuk mind a ketten és megkönnyebbíti az életet. Köszönjük szépen!
D. Lili
migrén piercing
Szia! Bocsi, csak azért írok, mert nem győzök elég hálát adni neked, azért amiért nem fáj a fejem. Közel 30 éves átoktól szabadítottál meg. Köszönöm!
Cs. Mária
migrén piercing