Rólam

Ismerj meg közelebbről!

Bemutatkozás

Kiss-Győri Magdolna (Magdus) vagyok, a szépségipar területén 16 éve aktívan dolgozom.

A Debreceni Egyetemen végeztem Felnőttképzési Szervező szakon, de a szívem mindig is a szépészeti szakma felé húzott. Kozmetikus, ill. Kéz-, és lábápoló végzettségem van, valamint ezeken a területeken rengeteg továbbképzés és önfejlesztés áll mögöttem. Mint tudjátok piercingbehelyezéssel is foglalkozom, melynek alapjait, technikáját már korábban, a kozmetikus képzés alatt elsajátítottam.
 
Később elkezdett foglalkoztatni az akupunktúra is, mely a közérzetjavító piercingek alapja. Ismét több továbbképzés, tanfolyam elvégzése után elkezdtem foglalkozni ezzel az alternatív lehetőséggel, ami sok embernek az életét könnyebbítheti meg. Az akupunktúra, azon belül fülakupunktúra képzés elvégzése mellett, melyet Dr. Wang Yu Cai kínai orvos,-gyógyszerész,- akupunktúrás szakorvostól tanultam, fülakupunktúrás addiktológus szakon vettem részt és természetgyógyászatot tanulok. Az AcuPiercing®️ technika elsajátítása és mindennapos alkalmazása után, most legújabb szolgáltatásként a Csakra piercingeket vezettem be. Melynek elméletét szintén az AcuPiercing®️ technika megálmodójátót, kidolgozójától, Aranyi Csaba  SMT® Sportmanuálterápia, talpreflexológus, természetgyógyásztól volt szerencsém  megtanulni.

A már-már szinte hagyományosnak mondható közérzetjavító (akupunktúrás pontokra helyezett) piercingek mellett három teljesen új piercing fajtával is várlak benneteket, melyek az én nevemhez fűződnek, ezek pedig a Yang piercing®, a Yin piercing® és a Chí piercing®. Ezek csak nálam érhetők el, egyedüliként nyújtom vendégeimnek!

Szeretettel várok minden kedves korábbi és leendő vendégemet Debrecenben a Gázvezeték utcán állandó helyen, rugalmas időpontokkal, akár este és hétvégén is! Nálam nincs kapkodás, nyugodtan felteheted a kérdéseidet, biztosítok kellő időt szolgáltatás nyugodt elvégzésre, a félősebb vendégeknek a szúrásra való ráhangolódására és az ékszerválasztásra. Ugyanakkor, ha inkább hamar túl szeretnél lenni a beavatkozáson, akár 15 perc alatt és végezhetsz! Te döntesz, a saját ritmusodban készül el a piercinged!

BEJELENTKEZÉS TELEFONON

BEJELENTKEZÉS MESSENGEREN

LÉPJ BE A FACEBOOK CSOPORTBA!

KÖVESS A
FACEBOOKON IS

Mit mondanak mások?

Miért engem válassz?

verify

Csak nálam elérhető piercingeket is kínálok!

Yang piercing® Yin piercing®, Chí piercing®, melyek szerteágazó problémákra nyújthatnak segítséget! Bővebb tájékoztatásért keress bizalommal vagy olvasd el itt honlapon a tájékoztató anyagot!

verify

Személyre szabott, egyedi tanácsadás és piercing behelyezés

Lehetőség van az adott problémának, panasznak megfelelően egyénre szabott piercing kombinációt vagy újabb típusú közérzetjavító piercinget kérni, melyek csak nálam elérhetők! Ilyen pl. allergia, tüdőproblémák, emésztést javító, szembetegségek, fog,-fogínyproblémák, csontszerkezeti megbetegedések, veseproblémák, potenciazavar, nőgyógyászati betegségek, fáradékonysággal járó állapotok, hajhullás, húgy- és ivarszervek gyulladásai, remegés, szabálytalan menstruáció, fájdalmas havivérzés, máj, gyomor, epeproblémák, epekő, májbetegség, izombántalmak, gyomorfájás, szervezet méregtelenítése, hematológiai ( vérrel kapcsolatos) megbetegedések, vashiányos vérszegénység, rövidlátás, szenvedélybetegség stb. Szeretettel várom a megkereséseket üzenetben vagy telefonon teljes diszkréció mellett!

verify

Vendégközpontúság

Nyugodt helyen a maximális időt rád szánva várlak.

verify

Tapasztalat

Piercingből több százat behelyeztem már, folyamatosan képzem magam, hogy minél inkább segítségetekre lehessek. A fülakupunktúrás tanfolyam mellett most természetgyógyász képzésen is részt veszek.

verify

Szakértelem

Pontos, műszeres bemérés, alapos fertőtlenítés, steril orvosi ékszerek, akupunktúrás háttérismeret. Folyamatos fejlődés és tanulás a legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében.

verify

Gördülékeny időpont egyeztetés

Telefonon vagy üzenetben is tudsz időpontot foglalni hozzám, akár már másnap, sőt hétvégén is tudlak fogadni.

verify

Folyamatos támogatás

A piercing behelyezése után korlátlan ideig számíthatsz rám, így ha kérdésed van, továbbra segítségedre leszek.

verify

Megerősítő piercing kedvezmény

Ha úgy érzed, hogy a behelyezett ékszer nem hozza meg a várt eredményt, lehetőséged van ugyanolyan típusú piercingből megerősítő piercinget kérni, melynek árából 15% kedvezményt biztosítok neked. Lehetőség van az adott problémának, panasznak megfelelően egyénre szabott piercing kombinációt vagy újabb típusú közérzetjavító piercinget kérni! Szeretettel várom a megkereséseket üzenetben vagy telefonon teljes diszkréció mellett!