Piercing szúrás

Ismerd meg a legkülönbözőbb piercing típusokat!

Fontos!

A piercingek minden esetben steril, egyszer használatos eszközökkel kerülnek behelyezésre. Megtisztított, fertőtlenített bőrfelületre, steril tűvel, fertőtlenített ékszerrel, melyet a vendég előtt készítünk elő kiválasztás után. A piercingbehelyezés ára tartalmazza az ékszert, az utóápoló folyadékot, a pontmeghatározást.

DIVATPIERCING

Adott pontra divat céllal behelyezett piercing. Kérhető a fül különböző pontjaira, úgymint daiht, flat, tragus stb, ill. orrba; septum vagy az orrcimpába helyezett piercing, melyet géppel is lehet lőni.  Ez megoldás lehet azok számára, akik félnek a tűtől.

Akupunktúrás pontokra helyezett piercingek

A behelyezett piercingek a hagyományos keleti orvoslás és a nyugati medicina által is ismert pontokba helyezett divatékszerek. Egyes közérzetjavító ékszereket a NADA protokoll pontjaiba helyezünk, mely Európában és Amerikában is széles körben elismert, elterjedt és sikeresen alkalmazott módszer. Ezek, a megfigyelések, visszajelzések és beszámolók alapján pozitív hatással lehetnek az egyén állapotára, jótékonyan hathatnak a szervezet energiaellátására. Segíthet a különböző eredetű és változatos helyen megjelenő fájdalmak enyhítésében, csökkentheti a stressz káros hatásait, a szorongást, a depressziószerű tüneteket, fejfájást, magasvérnyomást, az allergiás tüneteket, szédülést, ill. a támogathatja az emésztést, ezzel elősegítve a fogyást. Érdemes megjegyezni, hogy a várt hatás mindig hatékonyabb lehet, ha mindkét fülbe behelyezésre kerül ékszer!

Lehetőség van az adott problémának, panasznak megfelelően egyénre szabott piercing kombinációt vagy újabb típusú közérzetjavító piercinget kérni! Három különleges piercinggel várlak benneteket, melyek csak nálam elérhetők, ezek a Yang®, a Yin® és a Chí® piercingek! Szeretettel várom a megkereséseket üzenetben vagy telefonon!

Ugyanakkor a behelyezett piercingek nem helyettesítik a modern orvoslás által előírt gyógyszereket, terápiákat, kifejezetten tilos bármilyen, orvos által előírt gyógyszer önkényes elhagyása! Ez az alternatív lehetőség tudományosan nem bizonyított, a hosszantartó megfigyeléseken, tapasztalatszerzéseken alapul. Kizárólag kiegészítő lehetőség a már alkalmazott, orvostudomány által előírt kezelések mellett! Garanciát nem tudunk vállalni arra, hogy mindenkinél egyforma hatást vált ki az ékszer, van, akinek nagymértékben segít, van, akinek részben és sajnos előfordul az is, hogy nem hoz pozitív változást.

Migrén piercing (Daith)

Társadalmunk egyik nagy, sokakat érintő és visszatérő problémája a migrénes fejfájás, ennek leküzdésében lehet segítségünkre a MIGRÉN PIERCING, mely a Helix gyökér átszúrásával készül. A Vagus idegre gyakorolt folyamatos nyomás segíthet a migrén csillapításában, illetve az egyéb típusú fejfájás megszüntetésében. Felmérések szerint 80 %-os hatékonysággal is működhet.

A migrén piercing az alábbiakra lehet pozitív hatással:

Shen-men pontba szúrt piercing

Jelentése lélekkapu vagy szellem kapuja. A hagyományos keleti orvoslás szerint segíthet az egyéneknek kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet élni. A shenmen pont vagy paraszimpatikus pont stimulálása segíti a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremteni. Tudományosan nem alátámasztott, de tapasztalatok szerint segít az embereknek nyugodtabb életet élni. A különleges fül felső részén elhelyezkedő pont folyamatos ingerlése segít abban, hogy a hétköznapi életben jobban érezzük magunkat, összeszedettebbek és koncentráltabbak legyünk.

A shen-men pontba szúrt piercing az alábbiakra lehet pozitív hatással:

Fogyókúrás, Étvágycsökkentő vagy Slim piercing

A fülkagyló előtti kis porcba helyezzük az éhségcsökkentő/fogyókúrás/Slim piercinget, mely segít a szervezetnek a falási rohamok leküzdésében, a valós éhségérzet nélküli nassolás, evés megakadályozásában, ami mögött nincs tényleges tápanyagszükséglet.

Talán ennél a piercingnél a legnehezebb eredményt elérni, mivel sokan úgy tekintenek rá, mint afféle csodaszerre, azt gondolják, ha a beraktuk ezt az ékszert, akkor korlátlanul lehet bármit és bármikor, bármekkora adagban enni! Sajnos, aki ezt várja, el kell, hogy keserítsem, a piercing jótékony segítő hatása mellett is szükség van a mértékletességre és elszántságra a cél elérése érdekében.

Segít a cukor, édesség utáni sóvárgás leküzdésében, ezzel az inzulinrezisztencia (IR) és cukorbetegség elleni harcban.

Ugyanakkor az éhségpontra helyezett piercing segít csökkenteni, enyhíteni és az esetek nagy részében megszüntetni az éhségérzetet. Az étvágycsökkentő piercing az egyik leghatékonyabb módja az ún. unalomevés elhagyásának. A shenmen piercinggel kombinálva még hatékonyabb lehet az eredmény. A piercing nem helyettesíti az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet, a megfelelő táplálkozást és a mozgásban gazdag életmódot!

Az étvágycsökkentő piercing az alábbiakra lehet pozitív hatással:

Változókori piercing (Anti-Helix)

A vegetatív idegrendszer egyensúlyát teremti meg a paraszimpatikus (shenmen) ponttal együtt. Szintén sok embert, főleg nőket érintő probléma a változókorral járó sokféle tünet együttes, ezek enyhítésében is segítségünkre lehet a változókori piercing. Csakúgy, mint a többi piercing a tüneteket kezeli, nagy segítéség lehet a mindennapokban a klimaxos nehézségek elviselésében.

A változókori piercing az alábbiakra lehet pozitív hatással:

Szédülés (Fülzúgás) piercing

Fülzúgás, nagyothallás és nem pszichés eredetű szédülés esetén a belső fül pontját kell stimulálni, ez a cimpa részen helyezkedik el, Ebben az esetben mindkét fület megszúrjuk és ékszert helyezünk be.

Az szédülés piercing az alábbiakra lehet pozitív hatással:

Allergia piercing

Az allergia az immunrendszer fokozott reakciója olyan anyagokra, azaz allergénekre, amelyekre a nem alleriás embereknek a védekezőrendszere semmilyen választ nem vált ki. Ezek lehetnek állati szőr, atka, virágok pollenjei, spórák, gyógyszerek, kemikáliák, vegyszerek, fémek stb. Az allergia tehát az immunrendszer eltúlzott válaszreakciója ártalmatlan anyagokra.

Ezt a piercinget a szénanáthásoknak kifejezetten az allergiás időszakokban célszerű viselni. A shenmen pontba helyezett ékszerrel együtt érdemes beszúratni, mivel az erősíti hatását. Mindkét pontot kezelve intenzívebb hatást érhetünk el.

Ezt a piercinget a fülcsúcsba helyezzük, az allergia mesterpontot stimulálva az alábbi esetekben érhetünk el javulást:

Pajzsmirigy piercing

A pajzsmirigy piercinget a Pajzsmirigy I. akupunktúrás pontra helyezzük be, melynek célja a pajzsmirigy működésének tamogatása.

A pajzsmirigy piercing az alábbiakra lehet pozitív hatással:

Antidepresszáns (mélypont, Jerome) piercing

Az antidepresszáns pont vagy a köznyelben mélypontként is emlegetett pont stimulálása segíthet a depresszió, az alvászavar, a sztressz és a szorongás leküzdésében. A shenmen pontba szúrt piercinggel kiegészülve még hatásosabb lehet.

Inzulin rezisztencia/hasnyálmirigy piercing

Az inzulin rezisztencia vagy hasnyálmirigy piercing, ahogy a nevéből is adódik a hasnyálmiriggyel összefüggő problémák esetén lehet segítségünkre. Úgymint:

HASZNOS!

Minden piercing esetében lehetőség van arra, hogy a mindkét fülbe behelyezzük a kért piercingfajtát, tapasztalatok szerint, van, akinek mindkét fület stimulálni kell a várt hatás eléréséhez. Illetve lehetséges az is, hogy a migrén piercing aktiválja a shenment vagy fordítva. Valamint az allergia és asztma esetében jobban hat együtt a shenmen és a változókori (szimpatikus idegrendszer pont) piercing.

Az étvágycsökkentő piercing hatását szintén a shenmen piercing fokozhatja. Lehetőség van a felsorolt kombinációkon kívüliekre is, illetve személyre szabottan más piercingfajták  behelyezésére, mint pl. allergia, tüdőproblémák, emésztést javító, szembetegségek, fog,-fogínyproblémák, csontszerkezeti megbetegedések, veseproblémák, potenciazavar, nőgyógyászati  betegségek, fáradékonysággal járó állapotok, hajhullás, húgy- és ivarszervek gyulladásai, remegés, szabálytalan menstruáció, fájdalmas havivérzés, máj, gyomor, epeproblémák, epekő, májbetegség, izombántalmak, gyomorfájás, szervezet méregtelenítése, hematológiai ( vérrel kapcsolatos) megbetegedések, vashiányos vérszegénység, rövidlátás, szenvedélybetegség stb.

Ha azt tapasztalod, hogy egy piercing behelyezése nem hozta meg a kívánt eredményt, javaslom a másik fülbe történő behelyezést is megerősítés céljából, erre 15% kedvezményt adok egy hónapon belül. (Ugyanolyan típusú piercingre vonatkoztatva a másik fülbe, azaz második migrén v második shenmen stb. piercing behelyezése. Az általam készített piercingre vonatkoztatva érvényes, más munkája után nem érvényesíthető.)

Az általam egyedüliként nyújtott piercingek

Yang piercing®

Szabályozza a yang energiákat. Ez a piercing idegrendszer erősítő hatású, táplálja a szaporító szerveket, az összes húgyúti problémát orvosolhatja, továbbá az alábbiakra lehet pozitív hatással.

Yin piercing®

Táplálja a yin energiákat, méregtelenítő, gyomorerősítő, májtámogató, antidepresszáns, emésztést javító, görcsoldó,  továbbá az alábbiakra lehet pozitív hatással.

Chí piercing®

Ez a piercing segíti a chí keringését, oxigenizál (ellátja a vért oxigénnel), fájdalomcsillapító, segíti a légző apparátust, gyógyítja a légzőrendszert, támogatja az emésztőrendszert, továbbá az alábbiakra lehet pozitív hatással.